Bilhuset Allerød

Tips til kør-selv-skiferien

Jul og nytår er lagt bag os og mange danskere er i fuld gang med at forberede vinterferien. Hvis turen går nord- eller sydpå på skiferie i bil, er her en række nyttige tips.

Jul og nytår er lagt bag os og mange danskere er i fuld gang med at forberede vinterferien. Hvis turen går nord- eller sydpå på skiferie i bil, er her en række nyttige tips.

 

En god ferie starter med at have styr på bilen, oppakningen, papirerne, sikkerheden og børnene. Derudover er det en god idé at have styr på de regler, der gælder i de forskellige lande og byer, du passerer i løbet af de kommende uger, hvilke papirer, du skal huske at have med og meget mere. 

ŠKODA har samlet en række nyttige tips og idéer i en overskuelig artikel på deres hjemmeside, som vi anbefaler dig at læse igennem når du forbereder familiens biltur. 

Læs artiklen på ŠKODAs hjemmeside

ŠKODA Vejhjælp

Hvis du imod forventning skulle blive udsat for et driftstop undervejs, er hjælpen indenfor rækkevidde med ŠKODA Vejhjælp. Det gælder også, når du tager bilen med på ferie i udlandet. ŠKODA Vejhjælp følger med i købet, når du får serviceret din bil hos os.

Mere om ŠKODA Vejhjælp 

Mangler du noget til turen?

I ŠKODAs online shop eller vores tilbehørsafdeling kan du finde et godt og stort udvalg af tilbehør og merchandise, som kan gøre turen lidt mere bekvem både foran og bag i bilen. 

Bliv inspireret i ŠKODAs online shop

Skal du benytte tagboks?

Hvis der skal bruges ekstra plads til ferieturen, er en tagboks løsningen for mange. Der findes en række gode tips og idéer til, hvordan du udnytter pladsen optimalt og pakker tagboksen, så den påvirker bilens køreegenskaber mindst muligt. FDM har samlet ti gode råd til kør selv-ferierende i en artikel

Læs artiklen fra FDM

Skal vi lige tjekke bilen?

Hvis du vil have den tryghed på turen, som et tjek på vores værkste giver, er vores dygtige teknikere klar til at sikre, at din ŠKODA er i topform.

Book tid på værkstedet