Bilhuset Allerød

Skadecenter - Bilhuset Allerød

Det er nemt at miste overblikket, hvis man bliver udsat for et uheld, og bilen skal på værksted. I kampens hede er det imidlertid vigtigt, at du vælger det rigtige skadecenter til at udbedre skaden. Et forkert valg kan i værste fald betyde, at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes. Bilhuset Allerøds pladeværksted er godkendt af Volkswagen-fabrikken til at udbedre alle typer skader. Vores karrosseriteknikere har gennemgået en speciel uddannelse og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed.  

Du bestemmer selv hvor du vil have udbedret en skade

Bilhuset Allerød er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du stadig vælge, at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens forskrifter hos os. På den måde kan du køre trygt og sikkert videre i din bil uden problemer efter endt reparation. 

Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at udfylde skadesanmeldelsen. 

Lånebil

Nogle forsikringsselskaber tilbyder gratis lånebil ved reparation af skader. Er det ikke tilfældet, kan du leje en bil hos os, mens du venter på, at din bil bliver færdig.

Vejhjælp

Du er dækket af Volkswagens meget omfattende vejhjælp, når blot bilens serviceeftersyn gennemføres på vores autoriserede værksted.

 

Kontakt os på telefon 48 17 10 23 og få gode råd med på vejen.