Bilhuset Allerød

Værksted

Velkommen til dit autoriserede ŠKODA-værksted. Vi har mange års erfaring med alle ŠKODA-modeller. Så du kan trygt overlade din bil til os. Vores servicerådgivere tager imod dig og din bil og har en indgående forståelse for alle tekniske udfordringer, der kan opstå på din ŠKODA.

Bag servicerådgiveren arbejder mekanikerne, der har gennemgået ŠKODAs mest avancerede uddannelser, så de er udstyret med de seneste tekniske informationer. De er endvidere uddannet til at betjene det avancerede tekniske udstyr, som i dag er nødvendigt for at give din bil den optimale behandling.

Et service på din bil er ikke bare et service. Du skal kunne være helt sikker på at alle elektroniske opdateringer bliver foretaget og foretaget korrekt, og stemplet fra dit autoriserede værksted har stadig stor betydning for bilens brugtvognsværdi.

Vent på din bil, mens vi servicerer den

Hos os har du mulighed for at vente, mens vi servicerer din bil. I vores venteområde kan du både læse dagens avis eller klare dagens arbejdsopgaver, mens du nyder en kop kaffe eller the og får et stykke frugt fra vores kaffebar. Vores gratis trådløse netværk er selvfølgelig tilgængeligt, så du hurtigt er online.


Vælger du at vente på, at din bil serviceres, har du ligeledes mulighed for at få afklaring på eventuelle spørgsmål i forbindelse med dit service, så du hurtigt kan komme på vejen igen.
Fortæl os, om du ønsker at vente på din bil, når du bestiller tid til dit næste service. 

Avanceret teknologi kræver toptrænede teknikere

Din ŠKODA er en meget avanceret bil spækket med moderne teknologi. Derfor er det vigtigt, at du overlader den til veluddannede fagfolk, der kan sikre din bils køreegenskaber, miljøvenlighed, forbrændingsteknologi, sikkerhed og ikke mindst gensalgsværdi. Vores dygtige værkstedsmandskab gennemgår 2-3 kurser hvert eneste år. På den måde er du sikker på, at det kun er serviceteknikere med skræddersyet viden, der kommer i nærkontakt med din ŠKODA. Samtidig sikrer autoriseret service din ret til Vejhjælp hvis du får brug for hjælp på landevejen.

Autoriseret service = bedre brugtvognsværdi

Fabrikken laver hele tiden forbedringer - også til biler, der allerede kører på landevejen. Disse forbedringer udføres automatisk gennem opdateringer, når din ŠKODA er til service hos os. Desuden er det enkelt for os at dokumentere bilens historie, sikre at alle service er overholdt, og at det, kilometertælleren viser, er i overensstemmelse med sandheden, når bilen skal sælges. Derfor har stemplet i servicebogen fra dit autoriserede værksted indflydelse på bilens brugtvognsværdi.

 

Vejhjælp med i handlen 

Du er dækket af ŠKODAs meget omfattende Vejhjælp, når blot bilens serviceeftersyn gennemføres på vores autoriserede værksted. Læs mere om Vejhjælp her.

Få en gratis dialog med din servicerådgiver 

Dialogmodtagelse betyder, at du ganske gratis, kan få gennemgået din ŠKODA sammen med en af vores servicerådgivere. Det giver et hurtigt overblik over bilens tilstand, og samtidig en grundig beskrivelse af eventuelle nødvendige reparationer. Efter gennemgangen vil vi udarbejde et overslag, hvis bilen skal på værksted.

Bilhuset Allerød
Solvang 1-3
3450 Allerød

Tlf.: 48 17 10 23 eller Ring mig op
CVR: 36535636
E-mail: info@bilhuset-alleroed.dk

 Kort og kørselsvejledning

Åbningstider

I dag 07:30 - 15:00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 07:30 - 16:00
Tirsdag 07:30 - 16:00
Onsdag 07:30 - 16:00
Torsdag 07:30 - 16:00

Bilhuset Allerød
Tranevang 5
3450 Allerød

Tlf.: 48 17 10 23 eller Ring mig op
CVR: 36535636
E-mail: info@bilhuset-alleroed.dk

 Kort og kørselsvejledning

Åbningstider

I dag 07:30 - 14:30
Lørdag Lukket
Søndag Lukket
Mandag 07:30 - 15:30
Tirsdag 07:30 - 15:30
Onsdag 07:30 - 15:30
Torsdag 07:30 - 15:30